Friday, September 14, 2007

Säsongsupptakt: John Doe

Bakgrund: John Doe är klubben på studentpuben [hg] som ordnar livespelningar, ikväll var det höstens första spelning och det vanliga John Doe-gänget stod samlade

Genomförande: Florence Valentine spelade med oväntad energi, vilket var imponerande. Deras musik, utöver alla energi, var inte lika imponerande. Men det var kul att de gav järnet på en så pass liten scen, inför en såpass pyttig publik (som dock var ovanligt stor för sammanhanget). Innan spelningen inmundigades en öl och en drink som matchade kvällens outfit! Efter spelningen dansades det vilt till bara bra låtar (det spelades Postal Service, the Knife, Doktor Kosmos osv)

Resultat: En mycket lyckad kväll! Jag lyckades dock med det något överraskande ett beställa en drink av Ville. Alltså ville som du gjorde lumpen med Johanna. Även Ville som jag spexade med hösten 05 i VarGlad Spexarna med. Även Ville som var med i samma scoutkår som Madde och Fian i min gymnasieklass. Han blandade en drink som matchade väldigt fint till mitt batiklinne från NYC. Världen är så förundrande liten ibland!

No comments: