Vi bakar i snitt en paj i veckan på det här bygget. Inte finpaj utan smulpaj som man kan äta sig riktigt mätt på. Sjukt underskattad kost om ni frågar mig. Inte så bra för din hälsa om du frågar Anna Skipper. Sjukt bra för själen om du återigen frågar mig. Heta kreationer att nämna är:
- Blåbärspaj - Ett stort plus är att alla blir blå runt munnen.
- Päron och nektarinpaj med kanel.
- Banan och päronpaj. -Slemmigt!
- Hallon och persikopaj. - Vi trodde att det skulle bli otroligt sött men det var bara gott.:
Jag känner att vi snart har utarmat frukternas alla möjligheter, så jag funderar på att gå in på lite mer experimetella pajer:
- Morot citron och aprikos
- Banan, äpple och jordnötter
- lingon med kanelgrädde till
- Hjortron och brieost
- HP-sås
No comments:
Post a Comment