Tuesday, March 24, 2009

Vad är grejen med att göra sig förtjänt av fikabröd?

Det här är ett vanligt förekommande fenomen, det är på glid i alla möjliga ålderkategorier. Enligt mina spaningar främst inom den kvinnliga populationen, men det kan vara fel. Ett är iallafall sant och det är att den eviga sammanblandningen av motion och mat. Kan tyckas naturligt för somliga då både första och tredje bokstaven råkar vara identiska. Men vad utled jag är på att folk ska förtjäna sin kaka till kaffet tack vare ett visst antal steg hit eller dit. Sluta köpa och sälja ditt kalorisamvete på det sättet! Mår du inte bra av att äta kakan är det okej att stå över, men dra inte in nån sabla promenad!

3 comments:

Jacku said...

hade jag inte hatat det hade det juh varit perfekt att springa o äta kakor samtidigt, då kan man äta hur mkt kakor man vill, kanske ska ställa in en löpmaskin i fikarummet för de som vill prova på?

Anonymous said...

eller så kan man skaffa en stegräknare och varje 2578 steg är likamed en chokladboll, varje 5897 blir en kladdkaka MED grädde... Man får också spara på sina steg och äta en hel chipspåse också. Oj, vilken jakt!

Sally said...

JAKTEN PÅ DEN HELIGA CHOKLADBOLLEN. Om man inte hade en osund relation till sötsaker får man det garanterat i efterhand om man hela tiden ska se dem som MÅLET MED TILLVARON