Tuesday, July 7, 2009

Projekt Frankenstein: Dag 1

Mitt senaste läsprojekt, Mary Shelleys klassiker "Frankenstein" har inspirerat mig till att försöka skapa liv. I dag sjösätter jag alltså Projekt Frankenstein, och presenterar stolt mitt första försöksobjekt:



Rågsurdegen Victor

Han har framställts utifrån instruktioner i vissa urkunder och jag måste säga att han ser mycket lovande ut. Jag förutspår spirande vänskap och håller er uppdaterade på hur projektet fortskrider.


3 comments:

Gro said...

Nice! Blir spännande att följa. Dagens bak-kommentar från Dalsland presenteras av den utförsäljning av gallrade böcker som min arbetsplats aka Melleruds Kommunbibliotek håller sig med. För fem kronor stycket kan man köpa blandad sållad litteratur, till exempel finns en massa kok- och bakböcker från 70/80-talet. De är roliga för alla ser så himla B ut, det blir så uppenbart att det verkligen går trender i det här med mat. Tex en massa veg-böcker där det typ figurerar en leende pudelkrullig dam i illgul klädsel som erotiskt håller en zucchini på omslaget. Men favoriten är en efterrättsbok som bara innehåller härligt passé delikatesser (tänk puddingar), till exempel den kulinariska provokationen "Neger i skjorta".

Sally said...

vegetariska kokböcker från 70-talet har alltid så himla stabbiga recept, typ gratinerad kålrot eller konceptet att riva massa grönsaker och baka i en form så det blir som vegetarisk köttfärslimpa

Tepa said...

Jag roas omåttligt över att degen heter Victor.